Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A som i annorlunda


Bokstaven A virad runt en
stam. Blir pilformad. I ett
läge synes det likt bokstaven
T

Detta om bokstaven A läggs på
sidan och dras ut likt en gummi
dräkt.


Hon känner människor likt honom

Deras kinder blossar upp av ondskan
Den vackra naiva blicken och dess
förföriska skärpa

Önskar skydda och bevara

Så långt det är möjligt försöker
de vinna kärleken med eget ansvar
och godhet

de blir förstås lurade en dag


men ingen glömmer dem. Aldrig jag.

De vinner hjärtats gastkramade
tävlingar i de djup som inte syns
i tidningar

Det var en vanlig grå dag då hon
flyttat bilen i stadens uppvaknade
gäspande lutning


Men den syntes lite mer rak


lite mer klar


Lite mer som bokstaven A






Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-05 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP