Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

demokratisk sopa



Plenisalen fylld av P

penisar och popsnören
papiljotter och P böter som
P rycker på axlar åt

inte mycket kommer åt


det sveper en vals över golvets
äkta trästampade tidlöshet

en sakta enformig rytm


minner

om folkhemmets dagar av
glans




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-05 10:15



Bookmark and Share


  figurett
En talande beskrivning som tangerar Stefan Jarls osedda dokumentär godheten?
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP