Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en social ensamvarg

Jag är en social ensamvarg

Alltid ensam i mej själv
söker jag bekräftelse

Inte om att va älskad
men om att va önskad

Inte om att va eftertraktad
men att va välkommen

I min ensamhet behöver jag andra
omkring mej
andra som ger mej chans att finnas
omkring dom

Ibland ylar jag
efter ljus i mörkret
Då hoppas jag mest få höra
er andra
yla tillbaks




Fri vers av Thomaz Ransmyr
Läst 446 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-05 19:23



Bookmark and Share


  Regn & Grus
Hög igenkänning i en värmande färgstark dikt som berör.

2013-02-08

  Annika Persson
en ensamvarg på väg någonstans
utan att någon annan känner till det,
på flykt bara,
2013-02-05

    ej medlem längre
Texten är bra skriven, men en liten detalj jag stör mig lite på är dina "va". Tycker det vore bättre med det fullständiga ordet.
2013-02-05

  annalinnea
kanon!
2013-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag är en asocial ensamvarg som inte vill ha sällskap.
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Thomaz Ransmyr
Thomaz Ransmyr