Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gök

Sitter i troja hästen
kodnamn väckarklockan

Biktade mig inför prästen
avskyr djävulsrockan

Göken är reaktionär
vet han är hotfull från söder

Varför tror du han sätter sig där
och visslar tills gryningen glöder

Usch vad det mullrar i stan
gafflarna hoppar på bordet

Snart kommer Djingis khan
Mongoliet fick sista ordet




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 509 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-06 01:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul att läsa...
2013-02-06

  mysing
bra! :)
2013-02-06

  SatansSon VIP
Fin den här.
2013-02-06

  Marianne Räf
Lyriskt läckert!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander