Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många mår dåligt. De är så små och osynliga. Ofta säger de ingenting.


Det här livet, vad vill det?

Vad är det som ropar till dig?

Du går iväg i stänger dörren om dig.

Här sitter jag med min ångest.

Här sitter jag med gråten.

En del räcker till, själsligt.

De kan trösta.

De kan hitta lösningar.

Inte jag, känner mig helt tom nu.





Kanske en annan dag.

Kanske längre fram.

Kanske till våren sa du!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2013-02-06 11:58



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Åh nej, inte till våren, det är så vanligt att vi mår dåligt och vi börjar mer och mer prata om det, det är inte farligt, det är mänskligt, faktiskt är det så att känsliga människor (som skriver dikter t.ex) får mer av livet på alla plan. Vi ska inte skämmas för att må dåligt, kanske någon gjort oss illa, varför skulle vi skämmas för det? Men man kan komma igenom det och må bättre, jag talar av egen erfarenhet!
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP