Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressad önskan


En tovig frisyr satte sig med magens
ringar i veck. Slängde ner verktyg
såsom kaffe i termos, filt och en
stor tidlös räknemaskin.

Så var hon igång mellan stön, suck
och flin.

det var alltid någon liten sak
i vägen. Hon kunde putta den
till höger till vänster

kasta den i luften. Den lilla faan
kikade trots allt fram mellan
stängslet








Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2013-02-06 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP