Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tysta avskedet


Sitsen var skönt uppvärmd
så varför sjönk hon inte ned

han såg så ömt och länge


varför fryste hela hon blev
ett stelbent avbrutet ben


han hade väntat på svaren
i över 13 år


Två öknar vid ett kaffebord

utan frågor utan svar



i de glömdas dal letar likens
hundar efter ägarnas käppar


så blev hon och han


de tackade för kaffet. De kände
bägge dofterna av världen
hela sträckan in till märgen




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-06 20:48



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
"Två öknar vid ett kaffebord" Fantastiskt bildspråk!
2013-02-06

  Ola Rydberg
Skönt bildspråk
2013-02-06
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP