Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos i improvisation



Vad är meningen med meningen
som snurrar, vad är syftet med
ett syfte fastsurrat,

Svara mig då för i helvete men
gör det fort för springer gör
min hjärna och den dyker oxå
fort

i lunden som har tant i namnet
hänger alla minnen kvar och
om du stannar upp så har du
tappat allt du har


och om du tappat allt för att du
stannar kvar så var det inte mycket
värt och då finns inget värde kvar


så lattja med det enkla men
håll din värme kvar

för döden synes flämta och jag
finns inte kvar




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-06 22:01



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Mycket rappt, ett rasande tempo. Syftet/meningen: keep moving, enkelhet. Spännande läsning!
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP