Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar helgade

det är för stilla

allt vackert nyligen fött

all grönska din

smyger tyst i skuggan av
ditt kraftverk

ännu finns din strålning

nytt liv flämtar och avståndet
ska jag inhägna för


evigt. Likt radioaktivitet,

jag är rådjuret som stelnade till
fick nytt liv

Bladet vars atomer bildade
fusioner av


din friska vind



Den är åt envar. Men bara min


så sade du. Enbart min.





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-06 23:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här är strålande (!)
skämt åsido är den dödsbringande strålningen som ger liv en mycket intressant gestaltning, stillheten är stark
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP