Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något att tänka på för dig som är ämnad för mig ... ... men kanske så även för alla andra som söker den som de är ämnad för att leva tillsammans med ...


Jag söker ej någon ...

... jag vill offra mitt liv
eller dö för ...

Den jag söker i mitt liv
är någon jag vill leva för
i allmänhet
men tillsammans med
i synnerhet ...

Någon som skänker mig
incitament för 
och
inspiration till
livet självt 
och till att verkligen
vilja välja att leva

livet fullt ut
så länge jag bara kan
intill den dag jag dör
och mitt jordeliv når sitt slut ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-02-07 01:45



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP

Så vackert och så kärleksfullt.
Som en lovsång till en dröm!
2013-02-12

  Maiah VIP
Det är en önskan många går omkring med... fint att du skriver om det....
2013-02-07

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...
2013-02-07

  Angel of love
Den stora kärlek den rätta,är inte vem som helst! Väldigt fin..
2013-02-07

  Rozsi.kovacs

Mycket vacker Peter
2013-02-07

    ej medlem längre
Fin...
2013-02-07

  Gudinnan VIP
Solid känsla,underbar att läsa.Tack.
2013-02-07

  Ann Bjerknes
Bland det vackrast du formulerat. Bokmärker!
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP