Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN TYSTÖNSKAN:

"Ligger i snön

Blickar på

Himlens valv

Stjärnklar natt

Fullmåne

Snön

Känns varm

Puderlätt

Faller igenom

Väter min rygg

Mitt huvud känns

Varmt

En stjärna faller

En tyst önskan

Ensam på åkern

Snöklädd matta

Ovan tjälad mark"




Fri vers (Prosapoesi) av Lars Lind
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-07 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Lind
Lars Lind