Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minado

Minado av Erle Wilson
Tillhör de böcker jag läst
Om flest gånger
Av alla de tusentals
Jag läst i mitt liv

Pälsjägarens fällor
Lärde sig järven
Desarmera och ta
Betet ur

Han jävlades med
Trappern boken igenom
På allehanda
Sätt och vis

När järvhonan kom
Befriade han
Henne ur fällan
Sen brände han
Ner trapperns stuga

Under tiden
Minado sysslade
Med det slutgiltiga
Sabotaget
Trodde trappern
Han fått
Korn på Minado
Som snabbt insett
Faran och skyndat tillbaka
Till boet

Minado kastade sig
På trapperns axlar
Just när skottet
Brann av
Mot honan

Knäckte geväret
Jagade således
Bort trappern från reviret




Fri vers (Fri form) av SatansSon VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-07 10:50



Bookmark and Share


  Federico Romano
Aldrig läst Minado.. Men gillar den typen av böcker om nybyggare..
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP