Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


styrd

att vara helt styrd
av en kraft
som man inte
ens själv känner
att sitta tyst
då monstret
säger att han
knullat ens käresta
maria
ger bara vrede
långt efteråt




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-05-05 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP