Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kombination

 

 

 

medan den smutsiga snön
täcks av ny
 
doppar inköpt kanelbulle
i rumänskt vin
 
mitt lekfulla hjärta
vill mer
 
den ser världen
som den är
 
vidögd



Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-07 11:36



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
sinnlig och missnöjd, är det du?
2013-02-08

    ej medlem längre
Klokt se världen i vidvinkel,
förändringen ligger i nyanser
och möjligheterna i de tunnaste skikten
2013-02-08

  Ulf D VIP
Medan snön faller är det ett bra förslag. Sympatiska tanketrådar till vädrets kalla vattenkombination.
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP