Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppråk

 

 

 

så följer jag issångens urhuggna kontur

fjädrar blåsken underifrån

faller jag med blödande hud, rätt;

 

i havets dånande hjärtslag

 

 

 

 




Fri vers av Kalypso
Läst 249 gånger
Publicerad 2013-02-07 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalypso
Kalypso