Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var varsam

Var varsam med det som är lite luggat och slitet
i dig själv
och hos andra.
Kanske är det din varma blick som väcker vårsolen,
som gör att livet skjuter nya skott hos någon annan?
Kanske är det din egen klapp på axeln som gör att du vågar hoppas på nytt igen?




Fri vers (Fri form) av Feminaz
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-07 18:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina ord att ta till sej...
2013-02-07

  Elwania
Verkligen fint att ta in denna bejakande dikt
2013-02-07

    ej medlem längre
värmande rader att beakta
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz