Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urvattnad

kotorna brast och viljan
föll hårt nedför marmortrappan

intet tog emot

intet skyddade

du skulle inte ha. Ingen nåd hördes
på den upptrampade gatan
enformigt utlagd

vanan hånade besluten
varje dag

morden dansade i upprepningens
ögonvitor och hämnden slogs
med det allt mer trötta samvetet


hon var bortom människan

ett djur inte ens en skada

bortom form och säkerligen
även ljud





Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-07 22:32



Bookmark and Share


  hansensson
Bra och annorlunda beskrivning. Nådeslös.
2013-02-08

    ej medlem längre
har varit någonstans där emellan, legat under jord från näve, flugit längs väggar, rest mig och sen fallit igen, ett slags moment 22 bortom det sanna.starkt.
2013-02-07

  Jordgubbsodlare

Otäckt, som en minneslucka!
2013-02-07
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP