Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Dagdrömmar

Jag dröjer mig
gärna kvar i
drömmarnas land,

DET

känns så enkelt
och okomplicerat
och utgör därför
ett underbart
andningshål





Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-08 14:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Allt som ger en frid för själen ska vi värna om.
Sant/kram
2013-02-21

  Lars Hedlin
Bra skaldat gillas!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson