Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ann Ek heter eg. något annat


Västgötaklimax



Såg dig på stan
utanför HM
häromdan,

en söt flicka
som kanske
fått för mycket
att dricka

och tänkte

så coolt allting blänkte
med blingbling, vågad makeup
och skyhöga klackar

Precis när du vände
dig mot mig det hände
att du halkade till,
en Bambi på is,
medan jag stod still

och du föll in i mig
och på något vis
kunde jag fånga dig

- Så dumt de va,
var det första du sa,
med höga klackar på is

Sen såg vi varann,
skrattade och skrek,
det var min klasskompis Ann
min bästa vän Ann
född Ek
gift Lind
som nu lämnat
sin man

Efter en fika sen
och puss på kind -
vi som ses så sällan,
saknar dig -
vi skildes igen.












Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-08 15:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga rim på en härlig dikt om...tja, det får framtiden visa! :)
2013-02-09

    ej medlem längre
Fin och ömsint
2013-02-08

  SatansSon VIP
Häftigt möte. Händer sånt ibland. bnra skaldat.
2013-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP