Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gräva

han ville gräva i jorden. inte efter guld. men för att så och plantera vackra ord, som skulle kunna gro, växa och ge skörd.
dessvärre var marken hårdfrusen denna dag och spadtagen han tog hade ingen verkan. det klingade bara iskallt från stålet under arbetet.

"till våren kanske", tänkte han. "till våren får jag försöka igen - om det inte är försent. om blott orden finns kvar och har stannat hos mig utan att vissna till dess".





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-08 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP