Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjudna marker



Hon ägde allt. Världen ett blomsterhav.

Han kronjuvelen. Enbart hennes.

Älskade tills kroppen inte skrek
efter annat än vilan

arbetet en sorglös uppiggad
balans mellan svärmiska

intressanta teman.


Maten och vännerna ett utropstecken
i den delikata menyrad av

livsval.


Hon var. Ägde. Kunde trolla så
att dysfunktionen fick sken av

hennes egna


en sann själ av konstnärskap



Allt




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-08 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP