Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt som en födelsedagsvers, men den blev för allvarsmättad


Barnet

En vinterdag vid livets port
i skapelsens minut,
så mjuk, så varm, så god, så kär
du kom till evighetens sfär
vid början av ett slut.
I tidens lek är du ett kort.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 364 gånger
Publicerad 2013-02-08 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström