Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knausgaard


Skriet från ovan ville inte sitta i
ett radhus. Det var mycket viljan
inte förmått sig till. En hyreslägenhet
i innerstan mycket kvavt det med.

Skriet från ovan ville ha den
slitna Dylan kopian från Norge.
Författaren som gjorde rent hus
med livet och som dillade om
konsekvenserna för egen del. Igår
fick längtan vingar i en dokumentär
på SVT.

Hon såg sig sväva iväg. Tassade
på golvtiljor medan han skrev om
tvivlets djup, stunder då
kuken befann sig längst ifrån resningen.


Ville vara mitt i. Mitt i ett författarskap

Berömd i all sin
vardaglighet. Kvinnan tassandes
bredvid. Beskriven utifrån en slumpad
subjektivitet.

Skriet från ovan är tidens fusion
av ansamlad perversitet

Big Brother i en Dylandräkt och
Dalai Lama på ett glittrande
försäljningsstreck




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 09:56



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
ack ja och amen. så förunderligt ändå.
2013-02-09

  Annika Persson
Den där killens problem måste ha varit gedigna,
sa hon, när hon träffade henne.
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP