Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som vågar säga nej.

Var finns de som är starka
de modiga som vågar säga nej.
När någon hoppar fram och sparka
ett offer som någon grej.

Vad är det för satans moral
när någon sparkar besinningslöst.
Någon får lida alla helvetes kval
när någon hoppar på hans bröst.

Fler av de som inte skyr
en ynklig feg ligist.
Som ser till att mobben flyr
inte ger dem någon frist.

Visst kan det vara svårt att agera
i ett slagsmål någonstans.
Om alla gick ihop och mobilisera
goda krafters dominans.




Fri vers av clo
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 14:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Nej" är ett ord vi är dåliga på i Sverige.
2013-02-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
Mycket bra skrivet ett plus att du fick med det på rim, gör att ett tungt ämne blir lättare att ta in.
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

clo