Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråkdelar

På bråkdelen av en sekund

kan allting vändas

Efter slit och tålamod satte hon
sig på fiskbensparketten och
vinden svepte in gardinen
med en slags gravidmage av
luft som pressar


i fantasin var hon där



Nu var det enbart det väntande
livet


allt var tillrättalagt i professionens
högar


klockans tickande


sen var hon där




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-09 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP