Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker inte skämmas bara för att jag är en man!


Om andra män bär sig dumt åt
har inte jag med att göra!

De får ansvara för sig!

Jag har behandlat alla kvinnor väl
och med respekt
även de som inte förtjänat det

För jag vet
att allt beror på något

Alltid beredd att förlåta, överse
Även när det rinner över sina breddar




Övriga genrer av Jack E. Gladh VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-09 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint tänkt och skrivet.
2013-02-09

  Anders Nordlander VIP
mycket sanna ord du förmedlar, man kan ju inte få en kollektiv skuld bara för att man är man!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST