Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trillingnöt nr 17


Världen influerar Världen





Hur skulle ens en spricka kunna vara slump?

Hur skulle ens en religion kunna vara ödesstyrd?


Allting inverkar på allting.




Hur skulle ens ett utbrott kunna bara hända?

Hur skulle ens en naturlag förmå förbli oförändrad?


Liv influerar liv.




Hur skulle en film kunna vara blott en film?

Hur skulle verkligheten kunna vara overklig?


Världen utspelar sig i flera världar.




Varför skulle frihet bestå i uteblivna gränser?

Varför skulle ansvar innebära avsaknad av frihet?


Vi utvecklar själva varandra.

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-09 21:17



Bookmark and Share


  Minkki VIP
de tre sista är extra fina, det låter banalt att säga att resten också är det, men så är det :) gillar dina tankar!
2013-02-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP