Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång


du kommer mot mig med



Du kommer mot mig
med din kärlek
du kommer mot mig
med ditt liv
du kommer mot mig
med din styrka
så jag kan gå på denne jord


du kommer mot mig
med din kärlek
du kommer mot mig
med ditt hopp
du kommer mot mig
med min framtid
så jag kan leva här och nu

du som är grunden
för mitt liv
i dig så står jag
trygg och fast
du kommer mot med
allt och alltid
i dig jag lever
i evighet




Fri vers (Prosapoesi) av rebecca d
Läst 437 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-10 09:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Å, så fin.
2013-02-11

    ej medlem längre
Tack, den är njutbar
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d