Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några dagars närvaro i storstaden. Jag skulle inte må bra av att bo där nu ändå har jag bott nästan där.


En tripp till Stockholm.

Har varit till Stockholms stad
vilken puls, men vet ni vad.

Att bo på hotell och äta ute
det var okey, men så var det en annan grej.

Den stress som alla verkar ha,
den kan inte vara bra.

För att inte tala om all trafik,
det var avfarter, filer hit och dit.

Men visst jag njöt av några dagars
fläkt och fart.
Men att bo på landet det känns ändå rart.

Sedan hemåt vi kosan styrde,
snön den hela vägen yrde.

Ändå nöjd och ändå glad,
när jag åter stod i min hall
stämde jag upp en trall.

Home sweet, home












Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-10 12:59



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det bästa med stora staden
utöver träningsvärk i lilla vaden
att få nog av på benen sträcka
samt uppleva stadsbor käcka
komma åter hem likt en glad en
2014-02-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst rätt
längta ut
gott beslut
sen längta hem
så bra slut!
2013-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP