Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tusen tankar på dej kära lilla farmor..


Fäll ut dina vingar.


Lilla farmor, nu måste din tid vara inne.
jag vill att du ska resa bort.
VIll inte se dina sorgsan ögon mera.

Lägg dej ner
slut dina isblå ögon
låt mej knäppa dina händer
lämna denna värld åt oss
res iväg till lyckans land
finn din tröst och din andra halva
bli ett igen
bli den gamla farmor
bli den gamla farmor som jag alltid velat att du ska vara

släpp världen lilla farmor
flyg iväg med dom andra änglarna
vaka över oss

Lilla famor somna in nu..
släpp oss...
gå din väg..
vänd dej inte om..
vi står bakom dej..
släpper aldrig dej ur sikte..
flyg iväg
flyg iväg till lyckans land..

fäll ut dina vingar
flyg upp
flyg
Flyg iväg till lyckans land
kära lilla farmor..

jag släpper dej nu.
somna in..
jag sitter här tills du släpper taget
vill inte se dina sorgsna ögon mera
ville att du skulle få ett värdigt slut
men det fick du inte
och nu får det vara bra..
släpp världen
fäll ut dina vingar och flyg
flyg ut
flyg
flyg bort till lyckans land.




Övriga genrer av uNderLig_
Läst 441 gånger
Publicerad 2006-02-21 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

uNderLig_
uNderLig_