Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av ovilja

du speglade dig själv i ångan
där du satt böjd över din kaffekopp
vid ditt köksbord
en långsam dag i maj
skrev ditt namn i luften
och väntade på att det skulle dunsta
från din hud
som ett vårregn




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-12 12:54



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Sensuell...vackert
2013-04-01

  HelenaW
Så vackert, undra om du anar din skicklighet i att måla bilder med dina ord så rysningar går över huden på betraktaren som fysiskt talar om att detta är med känsla inifrån och ut skriven..
2013-02-19

    ej medlem längre
Härlig!
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe