Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbarn....

Jag känner den vassa stubben under fötterna
när vi går över den nyslagna ängen.

Vi fnissar åt allt som vi hittat på,
men vad gjorde det vi var ju små.

Mitt i sommarens sol hade vi det bäst.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-12 14:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja precis så
var det och
likadant känner
nog barnen nu
också...
2015-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP