Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ros

inom våra väggar
med ett enda fönster mot gatan
klädde vi av oss
klöste fram varandras hud
vi knullade hårt
till en platta med sigur ros
jag sträckte mig mot dig
som en tomhet
gränslös
du målade mig
och den kalla morgonen frös rösterna utanför fönstret
fick dem att hänga löst
som trådar i luften
medan vi brände oss in i varandra
upptagna med att måla oss själva
som vi var just då
nakna
ömtåliga
i våra försök att få våra kroppar att spricka
i det invanda vi försökte njuta bort
osäkerheten
när du bad mig
innan jag kom djupt i dig
och tavlan var klar
började torka
som för att fästa det gränslösa
i cement




Fri vers (Fri form) av Lethe
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-12 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förbaskat bra,som en rak Ebba grön-låt ,typ,tack Lethe.
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lethe
Lethe