Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omstart

Jag har slutat lyssna

Efter ljuden 
Efter dig
Det kanske är tyst
Det kanske är kaosartat
Men jag hör inget
 
Jag slutade lyssna
Och började se
Tecknen
Efter liv
Efter dig?
Fotspår i dammet
Efter slaget
Om min uppmärksamhet
 
Nystart
Upplevelsen omgjord
 
Avsäger mig kraften 
Av att tro
 
Luktar
Smakar
Känner
 
Vet
 
Du finns här
 
Kvar...
 
Bakom...
 
 
Dammet
Kraven
Smutsen
 
........
 
Jag vet nu
Jag känner



Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 183 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-12 23:36



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Mycket bra..
2013-02-16

  Suss Petersson
Oj..den får stående applåd..verkligen vackert skrivet med sådan fin känsla ...letar efter och hittar...härligt
2013-02-16

  agneta pichler
wow..
om du vill
din poetvän jag vill bli..

du skriver jätte fint..
2013-02-14

    ej medlem längre
fin, mycket fin..
2013-02-13

  Tino
Jätte fin
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl