Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets obundna pris

Blå vindar i min öken

trär en karvad livsuppgift upp
förbi

allt syre blev till nordpol
främmande

nöp kinden frisk

klonad blev din uppgift


miljön tänjde arvets ben

så där så ödet hånlog

lite försent

där fick du tvillinggen


fick du minsann se


missfoster och undrets
barn


vi enkla männskobarn




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-13 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP