Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graviditetslängtan



Min kvinnokropp
längtar att bli gravid
och om natten med mensen
tar mardrömmen vid

Att halka och sen falla
nerför alla
de isiga trapporna
intill lekparken
och förbi de uppåtsträvande
barnvagnspapporna

och så få vakna
med bultande hjärta
och underlivssmärta

men så få finna
dig strax intill,
min älskade kvinna

Du kysser mina svullna bröst
till älsklig och systerlig tröst.







Bunden vers av Delilah Juno VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-14 13:47



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En finstämd text om längtan, närhet och tröst = kärlek :-)
2013-03-25

  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-03-01

  stella
Smärta med ett vackert stråk...
2013-02-26

    lenakarin
Bra beskriven längtan
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP