Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld av kärlek

Vår värld är inte perfekt, finns mycket vi inte har kontroll över,
krig, svält, jordbävningar, översvämningar.
Men det finns nått som vi faktiskt har kontroll över och det är förlåtelse, nya chanser, möjligheten att få börja om.
För det som gör den här världen vacker,och inte svart och grå
är kärlek, kärlek i alla olika former.
Kärlek till din partner, kärlek till dina vänner,kärlek till en speciell vän eller husdjur,dina nya skor!
Kärlek och förlåtelse föder hopp, det ger oss hopp om en underbar värld att leva i <3

Så till er alla <3

" Jag älskar er"



Angel of love




Fri vers av Angel of love
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-14 17:45



Bookmark and Share


  erkki
Bra att du skriver så här! Det stärker många och är alldeles rätt.
2013-02-16

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kärleksfullt skrivet!
2013-02-15

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart hoppfullt...
2013-02-14

    ej medlem längre
finaste skrivet du angel...*
2013-02-14

  Lars Hedlin
Underbart insiktat och en stor värmande kärlek förmedlar du här Älskar dig med vackra vän ;)
2013-02-14

    ej medlem längre
Så sanna ord som du uttrycker så bra. Och vi alla älskar dig tillbaka. :)
2013-02-14

    ej medlem längre
Så sant och så vackert du har skrivit
2013-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love