Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönsaksmässan

I salladskål klättrade hon upp
längs med innerkantens glatta
yta. For ständigt ned. Gjorde
sig särskilt vän med potatisen
och kapris.

Tomaten avskydd. Behövde tugga
i sig den. Varje vidrig del av dess
spridda innanmäte. Såg varje liten
kärna som ett glidmedel av den.

byggde högar av moroten och
använde slutligen sparrisens trådar
till lianer och räddade sig.

Vad i hela fridens namn är
essensen av något så långt ifrån
varmt.


Svaren hänger över kanten på
en trött och utmattad pinad
tjej.

Innanmätet. Där har svarens vingbredd
börjat sprida sig.






Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2013-02-15 04:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP