Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök till tanka


Vinterbad

Isen på piren
och vattnet kysser mjuk hud
gnistrande kyla!
I bruset av bubblor
lyfter havet mig tillbaka




Bunden vers (Tanka) av lenakarin
Läst 543 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-15 11:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver upplevelsen in
2013-02-25

  Peter Olausson VIP
mmm, jag känner kylan, känner känslan av att leva!
2013-02-19

  Haiau
Hör ljudet i varje ord,
känner kyssen av vattnet.
Gillar! Tack för en vacker dikt
och härlig känsla av en "Vinterbad"

2013-02-18

  Annie b'larsson VIP
Ett mycket vackert försök till tanka. En dikt det gnistrar om, orden känns goa i munnen. Skulle vilja skriva "tillbaka".
2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Kyligt vacker
2013-02-15

  in effigie VIP
ja...dessa ord får liv och känsla in i läsarens djupa..ljuvlig vacker kyla...kvardröjande
2013-02-15

  Jordgubbsodlare
Du förmedlar känslan, härligt! :)
2013-02-15

  Marcus Liljedahl
Brrrr...
Mycket fin.

2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin