Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text

Läs mina rader igen

Läs och begrunda

mina innersta

tankar

 

känslor som skaver

 

vet inte riktigt

vad de vill

 

hur de står

hur de känns

 

kanske du förstår

kanske du kan se

 

 vad jag inte  längre minns....

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-15 12:21



Bookmark and Share


  Suss Petersson
vackert och starkt
2013-02-16

  Schackpoeten VIP
"Känslor som skaver" är poesi :-)
2013-02-16

    ej medlem längre
Starkt...
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl