Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppdrag granskning.

Låt offren darra och lögnhalsar med
pensionsförvaltare som fått hatten på sned.
Det senaste fallet med Norrportens mannar
där de uppträder som stinna hannar.

Där VDn ej kan skilja på mitt eller ditt
där lönen är drygt femti tusen i snitt.
Där företaget åker till 5-stjärnigt hotell
med chartrat plan i ett försök att vara snäll.

Stackars de som ska bli pensionärer
känna stanken från dessa smutsiga affärer.
VDn sade upp sig våga ej stanna
eftersom hans påstående ej var sanna.




Fri vers av clo
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-15 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clo