Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att vi alla har guider med oss här på jorden. Jag kallar dessa för änglar.


Änglaljus

Till min ängel som finns i min närhet.

Jag känner starkt att du är med mig.

Förnimmer din hand på min axel.

Min ängel du vägleder mig med ditt ljus.

Så tryggt att du finns för mig.

Min ängel!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-15 18:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis så
det går
till här!
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP