Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är inte mer än människor. Och inte mindre.


Blade Runner

 

Brist på egna ben

var inget funktionshinder

vid anhörigmord

 

Dalande löparstjärna

på Paralympics himmel

 




Bunden vers (Tanka) av Solitaire VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-15 20:06



Bookmark and Share


  Järnkatten
Ja det är sorgligt, är självbilden skadad från början kommer destruktiviteten som ett brev på posten oavsett framgång, den kan snarast trigga eländet..
2013-02-16

    ej medlem längre
varför ska man upp och springa om man inte har några ben för?? klart killen är knäpp.
2013-02-15

    ej medlem längre
En nationalhjältes fall...sorgligt.
2013-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP