Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teatraliska pauser




rädda mig då

täck avskrädeshögar


bida färdigt tid nu. Bygg mig
av det otänkbara. Nu.

Hon hade skrivit historien om
de fallande plankorna. Räfsat
ihop sig. Lämnat ut. Snart rullat
över sidan. Planats ut och kantrat
klart.


Klockan hälsade på framtiden med
en drypande våt filt av obehag

torkade det väntande med sterila
verktyg

Beprövad väntan dag för dag.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-15 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP