Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av medier



Hövligt språkande på grekiska

drar ut vokaler. Jag ser dig i ditt
hem. Där våra händer som mest
låg trasslade. Tänker på hur du
tänker på mig. På hur du tror att
din handling påverkar min. Nu får
hon känna in sin ensamhet. Sitt liv.
Blir det flaskmannen eller den som
alltid väntat. Han jag inte på egen
hand kan trassla mitt liv ur. Som
du sade en dag. Fräckt nog. Du vill
alltid väl och sanningen är aldrig
ogin.

Ska jag lägga ut min text just i
glipan av ett frågetecken. Skjuta
min sanning en punkt från den
tolkning mitt jag tolkar din.

Sociala mediers relationer. Män som
aldrig slutar älska än. Nu ska du sluta
älska mig. Jag hoppas det går bra för
dig.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 09:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
froneeeeeesis, eller hur? mångbottnad berättelse fångad i sin bubbla, med vassa kanter. ...i glipan av ett frågetecken. snyggt!
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP