Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill du

vill du få mig

lycklig

glad

älskad

så tackar jag ja

medlen du får använda är

ord fyllda med

värme

respekt

glädje

kärlek

eller kan också tillåta

en blick

en leende mun

en handflata som tar min haka i sin




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-16 14:16



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Åh så fin!
Varmt skriven.
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen