Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riktig ondska

Riktig ondska
riktigt hat
riktigt vansinne

är inte svart

har ingen färg

utan det är linsen
som gör allting matt




Övriga genrer av A.F.M
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-16 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M