Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckelhålet

En ljusstrimma skiner ur nyckelhålet,

in i ett mörkt rum.

Jag sätter mig på huk och tittar in.

Jag ser vad jag inte förstått,

men trots allt skymtat.

Saker jag inte än kan sätta ord på.

Med örat mot dörren hör jag mummel.

Ledtrådar för de som är modiga nog,

att öppna dörren.

Dörren förblir stängd,

och ljusstrimman fortsätter skina oberört.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-04-24 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M