Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kring

Jag kan knyta min näve.

Men vad ska jag knyta den kring?

Det finns ingenting.

Mitt bröst är fyllt av hopplöshet.




Övriga genrer av A.F.M
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-03 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M