Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dygnet runt

Vi är fångar i varandras ögon.

Idioterna och monstren i spegeln.

Varandras ansikten är våra fördomars sigill.

Reflektionen av vad man vet, men inte förstår.

Sjukdomen är vi.

Den bekväma lögnen om skelögd symmetri.

Om inte lögnen bär har vi ingenting.

Men vem vågar vara mörkrädd dygnet runt.










Övriga genrer av A.F.M
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-29 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.F.M